koken met Bier en Wijn

Bij Maison Epicure draait alles om smaak – en dat gaat verder dan alleen genieten aan tafel. Wist je dat je met onze geselecteerde bieren en wijnen ook de meest heerlijke gerechten kunt bereiden?

Lees meer »

Recepten

Flammkuchen is al lang niet meer alleen een typisch Frans gerecht. Of het nu Mexicaans, Spaans, herfstachtig, Italiaans of klassiek is – met de juiste topping maak je een unieke flammkuchenvariatie. In onze receptencollectie vind je naast de instructies voor flammkuchendeeg zonder gist ook recepten voor een flammkuchen met tomaat en mozzarella, een Elzasser flammkuchen, een flammkuchen met peer en walnoot en nog drie andere landelijke flammkuchenrecepten.

Lees meer »

Nieuwe collectie

Grijp je kans om te besparen terwijl je geniet van de kwaliteit en service waar je van houdt. Houd deze pagina in de gaten voor de nieuwste updates en profiteer van deze geweldige aanbiedingen zolang de voorraad strekt!